Interne vorming partnernetwerk

Interne vorming partnernetwerk

Interne vorming partnernetwerk

Na het volgen van de opleiding Begaafdheidscoach kan je al zelf aan de slag gaan in je praktijk. Ben je ook geslaagd voor het examen na deze opleiding, dan kan je, na een intakegesprek uiteraard, ook partner van het Hoogbloeier® expertisenetwerk worden en deel uitmaken van een netwerk dat zowel inspirerend als ondersteunend werkt. Elke partner heeft immers zijn eigen expertise, zijn eigen kijk en ervaringen en partners leren van elkaar, helpen elkaar bij moeilijke casussen en verwijzen naar elkaar door. Lid zijn van dit partnernetwerk geeft je daarbij jaarlijks ook nog recht op een interne vorming, bestaande uit studiedagen, teamdagen en intervisiemomenten, bovenop de reeds uitgebreide opleiding Begaafdheidscoach.

Jaaropleiding

Studiedagen

Op deze studiedagen komen experten uit het veld aan bod, zowel nationale als internationele sprekers. Zij bieden hun kennis aan in de vorm van lezingen of workshops. Verspreid over één jaar en op verschillende plaatsen in Vlaanderen vinden er één volle dag en vier halve dagen plaats.

Interne vorming en intervisies

Tijdens de teamdagen professionaliseren we ons op gebied van tools en werkmethodes voor begaafde personen, maar ook op gebied van ondernemen. Daarnaast komen we regelmatig samen om cases te bespreken tijdens fysieke en online intervisies.

Studiebelasting

De studiebelasting voor de interne vorming is circa 70 uur als full partner en circa 40 uur als light partner.

Certificaat

Enkel wie aanwezig is bij 80% van de interne vorming, krijgt een vormingsattest uitgereikt. Dit is een voorwaarde om partner bij het Hoogbloeier expertisenetwerk te kunnen blijven. We staan immers voor kwaliteit en levenslang leren.

Coördinatie studiedagen en interne vorming

  • dr. Sabine Sypré, ECHA Specialist, Verantwoordelijke opleidingen Hoogbloeier®
  • Bjorn Zwakhoven, Verantwoordelijke Hoogbloeier® expertisenetwerk

Toelatingsvoorwaarden

Enkel wie het Diploma Begaafdheidscoach heeft behaald, kan via een intakegesprek worden toegelaten tot het Hoogbloeier® partnernetwerk en deze interne vorming.

Tarieven

  • Light partner: €995 (excl. 21% BTW) (i.e. €1204,– incl. BTW)
  • Full partner: €1995 (excl. 21% BTW) (i.e. €2414,– incl. BTW)

Inbegrepen in de prijs: studiedagen, intervisies, workshops, teamactiviteiten, koffie/thee/water en lunch.
Van deze interne vorming wordt een factuur gemaakt. Bedrijven kunnen ook genieten van een ondersteuning via de KMO-portefeuille.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x