Advies op maat

Advies op maat

Advies op maat

Elke school die met cognitief begaafde leerlingen werkt, heeft misschien ideeën die geïmplementeerd moeten worden of heeft vragen die niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn. Wens je advies over je idee of antwoorden op je vraag, dan kan je ons ook persoonlijk uitnodigen voor advies op maat. 

Voor leerkrachten, leerlingbegeleiders en ondersteuners uit het lager en secundair onderwijs die binnen hun klas of binnen hun bredere schoolomgeving met de doelgroep van sterk functionerende kinderen en jongeren aan de slag willen en specifieke input op maat nodig hebben.


Tarieven

Een adviesgesprek kan het bespreken van problemen en het verstrekken van begeleiding omvatten, maar ook inspiratie bieden voor ideeën. We nodigen u graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek via Teams of Zoom waarin we kort uw vraag bekijken en kunnen afstemmen welke dienst we het beste kunnen aanbieden als oplossing. Praktische zaken, zoals locatie en datum, worden in overleg vastgesteld voorafgaand aan het adviesgesprek.

  • Kort online kennismakingsgesprek: gratis
  • Adviesgesprek: €120,-/uur (excl. 21% BTW)
  • Verplaatsingsvergoeding: €1,-/km  (0% BTW)

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een eerste kort kennismakingsgesprek, telefoneer dan +32 465 00 92 09 of mail naar onderwijs@hoogbloeier.be.

Meer advies aan scholen

Intervisie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x