Intervisie

Intervisie

Intervisie

Als je een onderwijscase hebt, kan je een beschrijving van deze case doorgeven per mail aan onze onderwijsverantwoordelijke. We nemen dan contact met je op, plannen samen een datum voor een 2 uur durende online of fysieke intervisie en zetten dit dan open voor andere professionelen in het onderwijs, waaronder ook alumni van onze opleidingen en partners van het partnernetwerk. Wij zorgen voor een deskundige begeleider van de intervisiegroep. We werken met een gestructureerde aanpak, namelijk de incidentmethode, waarbij concrete praktijksituaties of incidenten uit het werk van de organisatie worden besproken. Deelnemers profiteren van elkaars kennis, ervaringen en perspectieven, wat kan leiden tot nieuwe inzichten en oplossingen. Dit bevordert diepgaande reflectie en praktische toepassing.

Voor leerkrachten, leerlingbegeleiders en ondersteuners uit het lager en secundair onderwijs die binnen hun klas of binnen hun bredere schoolomgeving met de doelgroep van sterk functionerende kinderen en jongeren aan de slag willen en specifieke input voor één bepaalde case nodig hebben.


Tarieven

Een intervisie op afroep vindt bij voorkeur online plaats. Indien toch wordt geopteerd voor een fysieke intervisie, zal de case-inbrenger (aanvrager van de school of organisatie) een vergaderruimte voorzien of ter beschikking stellen. Op dat moment zullen ook verplaatsingskosten voor de begeleider van de intervisie worden aangerekend.  

  • Case-inbrenger: €80,- (excl. 21% BTW)
  • Per extra persoon (hetzij extern of van de organisatie): €15,-  (excl. 21% BTW)
  • Verplaatsingsvergoeding begeleider: €1,-/km  (0% BTW)

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, telefoneer dan +32 465 00 92 09 of mail naar onderwijs@hoogbloeier.be.

Meer advies aan scholen

Advies op maat
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x