Ilse Van Ginneken - De kracht in jezelf

Ilse Van Ginneken - De kracht in jezelf

Coach

Ik ben Ilse, dochter, partner, mama van 2 hoogbegaafde kinderen, burgerlijk ingenieur architect en met veel passie en overtuiging ook kinder- en jongerencoach.

Mijn kinderen zijn mijn inspiratie geweest om te starten als kinder- en jongerencoach. Ze zijn beiden een jaar versneld op school. De mindset-training die onze zoon volgde, bracht nieuwe inzichten voor ons als ouders. Wij zijn anders gaan opvoeden: meer gaan focussen op uitdaging en leermomentjes op school, maar vooral en heel vaak daarbuiten. Sindsdien ben ik felle aanhanger van de groei-mindset.

In mijn praktijk ‘De kracht in jezelf’ in Zandhoven begeleid ik kinderen, jongeren en ouders met hun hulpvraag rond hoogbegaafdheid, mindset en leren leren. Ik geloof heel erg in de kracht en eigenheid van kinderen en jongeren! Dat is voor mij het vertrekpunt om hen te helpen stap voor stap hun problemen en uitdagingen aan te pakken. 

Als coach zorg ik voor een veilige en vertrouwelijke omgeving waar elk verhaal, elke bezorgdheid en elke vraag met respect behandeld wordt. Via trainingen en één op één coaching-sessies ga ik samen met jouw kind op zoek naar de kracht in zichzelf.

Ook jou als ouder help ik graag op weg via adviesgesprekken, ik deel graag mijn kennis en eigen ervaring en reik je nuttige handvaten aan om zelf mee aan de slag te gaan.

We gaan samen op weg om je kind vanuit z’n eigen talenten en vaardigheden te versterken, om zichzelf beter te begrijpen en om te groeien.

Doelgroepen

peuters & kleuters | lagere schoolkinderen | secundaire schoolkinderen | hoger onderwijs | ouders

Aanbod

Advies

Mindset

Individuele coaching

Onderpresteren

Groepscoaching

Versnellen

Hoogsensitiviteit

Leren leren

SchooladviesContact


De kracht in jezelf
Bogaereweg 23
2240 Zandhoven


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x