1 april 2024

Mathletics! Rek(en) je brein - Externe plusklas

Mathletics! Rek(en) je brein - Externe plusklas

Mathletics! Rek(en) je brein - Externe plusklas

De cognitieve mogelijkheden van kinderen en jongeren kunnen zich pas verder ontplooien wanneer ze ook de kracht in zichzelf ontdekken en ontwikkelen.

Bij DiscoverYourUniverse gaan we verder aan de slag met uitdagende onderwijsvormen zodat onze 'ruimte-reizigers' deze vaardigheden kunnen uitproberen en verder ontwikkelen.

Mathletics! Rek(en) je brein

De 3.6 % sterkste leerlingen hoeven zich op school vaak niet echt in te spannen, zelfs niet met het differentiatiemateriaal uit de nieuwere methodes rekenen. Daardoor is de kans groot dat ze deze vaardigheden onvoldoende ontwikkelen.
Deze sessies spelen hier expliciet op in. Er zal intensief gerekend worden, tussenstappen en een kladblad zijn nu écht noodzakelijk en het antwoord moet volledig en nauwkeurig verwoord worden… what maths are all about!

Ben jij een snelle en leergierige denker die houdt van uitdagend rekenwerk?

Als de burgemeester van je eigen nieuwe, groene stad, kies jij steeds het beste voor jouw inwoners en voor een duurzame toekomst!


In deze 1-1 sessies krijg je ook huiswerk mee. Je kan, na overleg met de school, hiermee in de klas aan de slag tijdens de gecompacte rekenles of je kan dit ter vervanging van het rekenhuiswerk maken.


Doelgroep

Lagere schoolkinderen uit de 2de graad.

Organisatoren

Veerle Cool, MOre coaching i.s.m. Marlies Tierens. Deze training wordt begeleid door Veerle, coach-expert HB en lerares secundair onderwijs.

Tarief

€65,- per sessie | 7 à 9 sessies, af te spreken

Inbegrepen: intensieve en individuele begeleiding, lesmateriaal. 

Data

Data en timing van deze sessies zijn afzonderlijk af te spreken.

Locatie

De sessies zullen deels doorgaan in de praktijk MOre coaching in Buggenhout.

MOre coaching
Kerkstraat 26
9255 Buggenhoutkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x