Intervisie

Intervisie

Intervisie

Als je een case hebt, kan je een beschrijving van deze case doorgeven per mail aan onze partnerverantwoordelijke. We nemen dan contact met je op, plannen samen een datum voor een 2 uur durende online of fysieke intervisie en zetten dit dan open voor andere professionelen in het veld, waaronder ook alumni van onze opleidingen en partners van het partnernetwerk. Wij zorgen voor een deskundige begeleider van de intervisiegroep. We werken met een gestructureerde aanpak, namelijk de incidentmethode, waarbij concrete praktijksituaties of incidenten uit het werk van de deelnemers worden besproken. Deelnemers profiteren van elkaars kennis, ervaringen en perspectieven, wat kan leiden tot nieuwe inzichten en oplossingen. Dit bevordert diepgaande reflectie en praktische toepassing.

Voor hulpverleners (psychologen, orthopedagogen, coaches, etc.) die reeds met begaafde en getalenteerde kinderen, jongeren en volwassenen aan de slag zijn en specifieke input voor één bepaalde case nodig hebben.


Tarieven

Een intervisie op afroep vindt bij voorkeur online plaats. Indien toch wordt geopteerd voor een fysieke intervisie, zal de case-inbrenger een vergaderruimte voorzien of ter beschikking stellen. Op dat moment zullen ook verplaatsingskosten voor de begeleider van de intervisie worden aangerekend. Naast de case-inbrenger en begeleider dient een minimum van vier extra betalende personen te worden bereikt om het te laten doorgaan.

  • Case-inbrenger: €80,- (excl. 21% BTW)
  • Per extra persoon (hetzij extern of van de organisatie): €15,-  (excl. 21% BTW)
  • Verplaatsingsvergoeding begeleider: €1,-/km  (0% BTW)

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, telefoneer dan +32 486 99 82 28 of mail naar partnernetwerk@hoogbloeier.be.

Meer advies en coaching

Supervisie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x