Hartstikke hoogbegaafd!

Hartstikke hoogbegaafd!

Hartstikke hoogbegaafd!


Hartstikke hoogbegaafd! is een positief boek, waarin moeder en dochter hun (wetenschappelijke) kennis en ervaringen delen met hoogbegaafde kinderen en hun ouders. De teksten zijn toegankelijk geschreven van ouder tot ouder en van kind tot kind en doorspekt met herkenbare voorbeelden. Dit boek daagt daarom uit om samen de belangrijkste thema’s rond hoogbegaafdheid te verkennen.

Wat we graag willen bereiken?

Dat ouders ‘hoogbegaafde’ opvoeders worden, met gelukkige kinderen die het beste uit hun bijzondere talenten halen.

Want: hartstikke hoogbegaafd is hartstikke leuk!

De auteurs

Loes van der List is 14 jaar en hoogbegaafd. Dat weet ze sinds ze als 8-jarig meisje in groep 4 zat. Inmiddels zit ze in de tweede klas van de middelbare school. Ze houdt van dansen en muziek en gaat graag naar feestjes met haar vrienden en vriendinnen. Loes speelt piano in verschillende bandjes. Ook tekent ze graag en droomt ze van de kunstacademie.

Drs. Floor Raeijmaekers is Specialist in Gifted Education (ECHA – European Council for High Ability) en heeft zowel persoonlijk, praktisch als theoretische ruime ervaring met het onderwerp hoogbegaafdheid. Floor is eigenaar van het Talentenlab en verzorgt workshops, adviseert scholen en begeleidt hoogbegaafde kinderen. Daarnaast werkt zij voor verschillende landelijke organisaties als specialist hoogbegaafdheid en deelt ze haar kennis graag via artikelen en de social media.

Titel
Hartstikke hoogbegaafd!
Praktische gids voor kinderen én ouders

Auteur(s)
Loes van der List, Floor Raeijmaekers

Uitgeverij
248media uitgeverij  ©2014

ISBN
9789079603299keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x