Tamara Straetemans – Altamente

Tamara Straetemans – Altamente

Coach

Ik ben Tamara. Met mijn praktijk Altamente ondersteun ik hoogbegaafde kinderen en jongeren. Dat kan door hen rechtstreeks te begeleiden en/of door ouders en leerkrachten/scholen te adviseren en te ondersteunen. Mijn verbindende houding is mijn sterkte want door een open houding en een duidelijke communicatie tussen de betrokken partijen kan het beste resultaat bereikt worden.

Ik werk graag oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat ik na de kennismakingsfase samen met de hoogbegaafde persoon en/of de ouders ga kijken welke aanpak gekozen wordt om de bestaande situatie te verbeteren. De hoogbegaafde persoon speelt hierbij een belangrijke rol en heeft zelf de touwtjes in handen. Hij/zij kiest waar verandering gewenst is en moet ook het engagement aangaan om naar die verandering toe te werken. Ik zorg hierbij voor gepast advies, ondersteuning en feedback.

Ik volgde de intensieve verdiepingsopleiding en de expertopleiding bij Hoogbloeier® om me te specialiseren in hoogbegaafdheid. Mijn coachende en communicatieve vaardigheden kon ik ontwikkelen in mijn vorige jobs. Ook mijn eigen ervaring als hoogbegaafde moeder van een hoogbegaafde zoon dragen bij tot mijn deskundigheid. Ik engageer me om me steeds verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en boeken.

Hoogbegaafdheid kan voor problemen zorgen, maar biedt ook enorm veel kansen. Graag kijk ik samen met jou hoe we ervoor kunnen zorgen dat dit potentieel tot volle bloei kan komen.

Doelgroepen

peuters & kleuters | lagere schoolkinderen | secundaire schoolkinderen | hoger onderwijs | ouders | volwassenen

Aanbod

Advies
Individuele coaching
StudiebegeleidingVersnellen
SchooladviesStudiekeuze
Positieve disciplineOntwikkelingsgelijken
GroepscoachingMindset
Thema-avondenOnderpresteren

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x