Joke Verwerft - Groei-Zin

Joke Verwerft - Groei-Zin

Coach

Ik ben Joke Verwerft, de persoon achter Groei-Zin. Van opleiding ben ik oorspronkelijk leerkracht lager onderwijs. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als zorgleerkracht/zorgcoördinator. Tijdens mijn jaren in het onderwijs kwam ik meerdere cognitief sterke leerlingen tegen. Het leek wel of ik er oog voor had. Toch wist ik niet altijd wat de juiste aanpak was of zag niet iedereen wat ik zag.

Pas toen bij mijn eigen kinderen de vermoedens rezen en bevestigd werden, begon mijn zoektocht echt. Een zoektocht naar meer kennis en achtergrond over hoogbegaafdheid, handvaten om mijn kinderen beter te kunnen ondersteunen. Tijdens deze zoektocht vielen ook voor mezelf de puzzelstukjes op zijn plaats en ontdekte/erkende ik dat ik zelf ook hoogbegaafd ben.

Het zoeken naar de juiste begeleiding voor de kinderen maakte duidelijk dat het aanbod beperkt was. Dit stimuleerde me om zelf de verdiepings- en expertopleiding te volgen bij Hoogbloeier Gifted Academy.

De combinatie van mijn onderwijservaring, ervaring als hoogbegaafde mama van 2 hoogbegaafde kinderen en de kennis als deskundige hoogbegaafdheid in combinatie met de tools als Jeugd Breincoach geeft mij een sterke mix om aan te wenden in het begeleiden van hoogbegaafden en hun omgeving.


Doelgroepen

lagere schoolkinderen | secundaire schoolkinderen | ouders

Aanbod

AdviesIndividuele coaching
SchooladviesDidactische niveaubepaling
StudiebegeleidingPositieve discipline
Gezinsbegeleiding

Contact

Groei-Zin
Diesterstraat 135
3980 Tessenderlokeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x