Sophie Vanbiervliet - Talentenroos

Sophie Vanbiervliet - Talentenroos

Coach, Psychotherapeut, Loopbaanbegeleider

Ik ben Sophie Vanbiervliet. Ik studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de universiteit van Leuven en heb een carrière in de commerciële sector achter de rug. Psychologie en het welzijn van mensen was al langer een passie en ik volgde de opleiding tot psychotherapeute aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie te Gent. Als eindwerk werkte ik met hoogbegaafde kinderen rond hun welzijn. Ik leerde hen de kracht in zichzelf terug ontdekken zodat ze weer gelukkig en sterk verder konden. Uiteraard kwam dit onderwerp niet zomaar aanwaaien.

Als mama van 3 kinderen kwam ook daar hoogbegaafdheid op mijn pad. Ik vatte met veel moed en enthousiasme de zoektocht aan naar de beste begeleiding op school, de optimale aanpak thuis, het zoeken naar wat hen écht vleugels geeft. Zo liet het onderwerp mij niet meer los. Ik specialiseerde mij verder tot hoogbegaafdencoach en vandaag sta ik klaar om jullie te laten openbloeien.

Misschien ben je wel een ouder met een vermoeden van een hoogbegaafd kind en ben je op zoek naar de beste aanpak thuis. Of je kind vindt het in de klas allemaal saai en je weet niet hoe je best een gesprek aangaat op school. Of je merkt dat je kind faalangstig is, of erg perfectionistisch. Of je kind laat op school niet zien wat het in zijn mars heeft. Op school spreekt men van “onderpresteren”. Of misschien ben je wel leerkracht en zoek je antwoorden hoe je deze (hoog)begaafde kinderen het best kan begeleiden in de klas?

Daarnaast bied ik ook loopbaanbegeleiding aan voor volwassenen. Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar de waarden en talenten die jou echt drijven. We onderzoeken jouw mogelijkheden zodat je de stappen naar een betere balans en meer voldoening kan en durft te zetten. Ik luister graag naar je verhaal om te ontdekken waar je vast zit, maar vooral om te zien waar het wel lukt, hoe dit komt en hoe we dit kunnen versterken. Ik help je realistische doelen te stellen en er stap voor stap naar toe te werken. Ik gebruik mijn ervaring als bedrijfsleider, coach en therapeut om jou te doen groeien (www.talentenbox.be).

Doelgroepen

peuters & kleuters | lagere schoolkinderen | secundaire schoolkinderen | hoger onderwijs | ouders | volwassenen

Aanbod

AdviesTesten
OnderpresterenStudiebegeleiding
Individuele coachingLoopbaanbegeleiding
SchooladviesMindset

Contact

Talentenroos

Marie Pintelonstraat 1
8200 Brugge
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x