Liesbet Smedts - De Vlinder

Liesbet Smedts - De Vlinder

Arts, school- en pedagogisch psycholoog

Mijn naam is Liesbet. Van opleiding ben ik huisarts en jeugdarts. Ik heb dit graag gedaan, maar toen kreeg ik drie prachtige, bijzondere, kinderen die zich niet helemaal volgens het boekje bleken te ontwikkelen. Op zoek naar antwoorden kwam ik terecht bij Hoogbloeier® waar ik de opleiding Expert Hoogbegaafdheid gevolgd heb.

Met het oog op het starten van een eigen praktijk deed ik daarna toegepaste psychologie, school- en pedagogische psychologie. Deze verschillende opleidingen, werkervaringen en het dagelijkse leven als mama van intense kinderen, laten een holistische kijk toe voor ieder kind in mijn praktijk.

Graag leg ik met jullie als ouders, de school en het kind zelf, alle puzzelstukken samen om zo tot gepast advies te kunnen overgaan. Een op maat gemaakte benadering van een kind kan wonderen doen voor zijn of haar ontwikkeling. In mijn ervaring wordt hier best niet te lang mee gewacht. Peuters en kleuters zijn dus zeker welkom! Kinderen met een beperking of een leerprobleem zijn extra kwetsbaar. In dit geval is het van groot belang om de situatie vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en de positieve aspecten ten volle te leren benutten.

Doelgroepen

peuters & kleuters | lagere schoolkinderen | secundaire schoolkinderen | hoger onderwijs | ouders | volwassenen

Aanbod

AdviesADHD
OntwikkelingsonderzoekOnderpresteren
IQ testing
Versnellen
Didactisch onderzoekLeerstoornissen
SchooladviesAutisme

Contact


De Vlinder
Dudzeelsesteenweg 560
8000 Brugge
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x