Els Van Schepdael - Dag-Licht

Els Van Schepdael - Dag-Licht

Coach

Na mijn studies Economie, bleef ik vooral gepassioneerd door mensen en wat hen beweegt. Ik ging aan de slag in het bedrijfsleven waar ik me toespitste op het menselijke aspect : communicatie, marketing, human resources. Binnen dit laatste domein nam ik meer en meer een coachende functie op mij en begon ik me hierin bij te scholen.

Dit gaf me zoveel. Ook mede door mijn kinderen werden de onderwerpen hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit getriggerd en ging ik me hierin verdiepen. Hoogsensitiviteit bij Elke Van Hoof, hoogbegaafdheid bij Hoogbloeier®, Kerntalenten bij Daniëlle Krekels Core Talents, mindset bij Platform Mindset en perfectionisme bij Marcel Hendrickx OCP.

Als veelpoot met expertise in hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, Kerntalenten en perfectionisme vind ik het heerlijk om mensen (vooral jongeren en volwassenen) te inspireren om hun weg, hun kern en hun vertrouwen in zichzelf te vinden. Wat is er mooier dan jezelf te mogen zijn zowel privé, in studies (studiekeuzebegeleiding en studiecoaching), in werk (loopbaanbegeleiding)!? Mensen zien groeien, geeft mij vleugels!

Doelgroepen

secundaire schoolkinderen | hoger onderwijs | ouders | volwassenen 

Aanbod

AdviesHoogsensitiviteit
Individuele coachingMindset
LoopbaanbegeleidingOnderpresteren
CreativiteitOntwikkelingsgelijken
StudiebegeleidingStudiekeuze
TalentenfluisteraarVersnellen

Contact

Dag-Licht
Poverstraat 12
1700 Sint-Martens-Bodegem
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x