Veerle Ceyssens - Indigo

Veerle Ceyssens - Indigo

Coach - Master A&O Psychologie

Hallo, ik ben Veerle en ik verwelkom je graag bij Indigo, mijn praktijk in het Limburgse Ellikom waar ik me richt op de begeleiding van hoogbegaafde kinderen, jongeren, volwassenen én hun omgeving. Als gecertificeerd Expert Hoogbegaafdheid, ervaringsdeskundige en ervaren HR-professional, begrijp ik de uitdagingen en kansen die hoogbegaafdheid met zich meebrengt. 

Mijn missie is geïnspireerd door de nieuwsgierigheid en leergierigheid van mijn eigen kinderen, die mij de diepte en rijkdom van hoogbegaafdheid lieten zien. 

Bij Indigo sta ik klaar om concreet met jouw groeivraag aan de slag te gaan. Ervaart jouw kind moeilijkheden op school door een gebrek aan uitdaging? Worstelt je tiener met het vinden van gelijkgestemden of het ontwikkelen van een groeimindset? Of ben je als volwassene op zoek naar manieren om jouw hoogbegaafdheid in te zetten in je carrière of persoonlijke ontwikkeling? Ook (groot)ouders die ondersteuning nodig hebben in de begeleiding van hun hoogbegaafde kinderen zijn bij Indigo aan het juiste adres. 

Met een achtergrond in Arbeids- en Organisatiepsychologie en een persoonlijke ervaring als moeder van hoogbegaafde kinderen, bied ik een wetenschappelijk onderbouwde, praktische en empathische aanpak. Of het nu gaat om het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het leren omgaan met perfectionisme of faalangst, of het vinden van passende uitdagingen in het onderwijs en daarbuiten, bij Indigo vinden we samen een weg die leidt tot groei en welzijn. 

Indigo is een plek waar je leert je eigen pad te bewandelen, met respect voor je eigenheid en potentieel. Mijn aanpak is persoonlijk, creatief en altijd gericht op groei en welbevinden. 

Klaar voor jouw avontuur? Laten we samen jouw unieke en eigenzinnige reis aanvangen en je volledige potentieel en welbevinden ontplooien! 

Doelgroepen

peuters & kleuters | lagere schoolkinderen | secundaire schoolkinderen | hoger onderwijs | ouders | volwassenen

Aanbod

AdviesGroepscoaching
HoogsensitiviteitIndividuele coaching
LoopbaanbegeleidingMindset
OnderpresterenOntwikkelingsgelijken
SchooladviesStudiebegeleiding
StudiekeuzeThema-avonden
VersnellenContact

Indigo
Heikantstraat 7
3670 Oudsbergen


Instagram
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x