11 juni 2024

Ouderforum: Peuters en kleuters met ontwikkelingsvoorsprong

Ouderforum: Peuters en kleuters met ontwikkelingsvoorsprong

Ouderforum: Peuters en kleuters met ontwikkelingsvoorsprong

Ontdek meer over peuters en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong tijdens ons boeiende ouderforum! Ontvang waardevolle inzichten en praktische tips om hen te ondersteunen op hun unieke ontwikkelingsreis. Schrijf je nu in en laat je inspireren!

Doelgroep

Tijdens een ouderforum brengen we (groot)ouders samen die een (vermoedelijk) hoogbegaafd (klein)kind hebben. Gedurende anderhalf uur brengt Ilse Verhoeven een interactieve lezing, waar meningen en input van de deelnemers op prijs worden gesteld. Daarna is er nog een half uurtje tijd om samen met andere ouders na te praten en te snuisteren in boeken en tools die werden besproken tijdens de sessie.

Organisatoren

Ilse Verhoeven is RITHA specialist (Radboud International Training On High Ability) en ECHA specialist (European Council on High Ability). Ze is al 4 jaar partner van expertisenetwerk Hoogbloeier. Meer informatie over Ilse, lees je hier. In haar praktijk Hoogbegaan begeleid ze gezinnen met kinderen met een cognitief potentieel.

Tarief

  • Vroegboekprijs: €25,- 
  • Standaardprijs: €30,-

Tot een maand voor de lezing kan je tickets kopen aan vroegboekkorting. Tickets staan om naam. Vergeet de naam van de persoon of de personen die deelnemen niet in te vullen. Indien u tickets voor meerdere personen wil kopen, dan kan je best 2x 1 ticket toevoegen aan het winkelmandje en niet het aantal tickets in je mandje vermeerderen. 

Agenda

11.06.2024 | 19.30 u. 

  • 19.30 u. : Inloop
  • 20.00 u. : Start lezing
  • 21.30 u. : Einde lezing – napraten bij een drankje indien gewenst.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x