25 april 2024

Ouderforum: Hoogbegaafdheid en een 2de label

Ouderforum: Hoogbegaafdheid en een 2de label

Ouderforum: Hoogbegaafdheid en een 2de label

Een cognitief talent kan voorkomen met andere labels. ASS, ADHD, DCD, dyslexie, dyscalculie… Zowel gemiste als misdiagnoses loeren om de hoek. Het gevaar van verkeerde labels en gemiste labels en tips die de verschillende combinaties kunnen helpen. Een kind dat dubbel bijzonder is, kan een dubbele uitdaging zijn. Welk gedrag kan zorgen voor een misdiagnose of gemiste diagnose? Wat is het nut van een label? Hoe zorgen we dat het cognitief potentieel van onze dubbel bijzondere kinderen niet wordt vergeten?

Doelgroep

Tijdens een ouderforum brengen we (groot)ouders samen die een (vermoedelijk) hoogbegaafd (klein)kind hebben. Gedurende anderhalf uur brengt Ilse Verhoeven een interactieve lezing, waar meningen en input van de deelnemers op prijs worden gesteld. Daarna is er nog een half uurtje tijd om samen met andere ouders na te praten en te snuisteren in boeken en tools die werden besproken tijdens de sessie.

Organisatoren

Ilse Verhoeven is RITHA specialist (Radboud International Training On High Ability) en ECHA specialist (European Council on High Ability). Ze is al 4 jaar partner van expertisenetwerk Hoogbloeier. Meer informatie over Ilse, lees je hier. In haar praktijk Hoogbegaan begeleid ze gezinnen met kinderen met een cognitief potentieel.

Tarief

  • Vroegboekprijs: €25,- 
  • Standaardprijs: €30,-

Tot een maand voor de lezing kan je tickets kopen aan vroegboekkorting. Tickets staan om naam. Vergeet de naam van de persoon of de personen die deelnemen niet in te vullen. Indien u tickets voor meerdere personen wil kopen, dan kan je best 2x 1 ticket toevoegen aan het winkelmandje en niet het aantal tickets in je mandje vermeerderen. 

Agenda

25.04.2024 | 19.30 u. 

  • 19.30 u. : Inloop
  • 20.00 u. : Start lezing
  • 21.30 u. : Einde lezing – napraten bij een drankje indien gewenst.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x