14 mei 2024

Ouderforum: Passend onderwijs voor cognitief talent

Ouderforum: Passend onderwijs voor cognitief talent

Ouderforum: Passend onderwijs voor cognitief talent

Wat is het belang van passend onderwijs voor jouw kind? Wat zijn mogelijke valkuilen op het pad van de schoolcarrière van jouw kind? Als alles goed gaat, moet je jezelf dan zorgen maken over jouw (hoog)begaafd kind? Wat kan/mag je van een school verwachten op vlak van maatwerk? Hoe maak je een keuze voor een goede school? Hoe bouw je een team met de school rondom je kind? Hoe zit het met versnellen? Is dat een passende interventie en wanneer doe je dat dan (of niet)?

Doelgroep

Tijdens een ouderforum brengen we (groot)ouders samen die een (vermoedelijk) hoogbegaafd (klein)kind hebben. Gedurende anderhalf uur brengt Ilse Verhoeven een interactieve lezing, waar meningen en input van de deelnemers op prijs worden gesteld. Daarna is er nog een half uurtje tijd om samen met andere ouders na te praten en te snuisteren in boeken en tools die werden besproken tijdens de sessie.

Organisatoren

Ilse Verhoeven is RITHA specialist (Radboud International Training On High Ability) en ECHA specialist (European Council on High Ability). Ze is al 4 jaar partner van expertisenetwerk Hoogbloeier. Meer informatie over Ilse, lees je hier. In haar praktijk Hoogbegaan begeleid ze gezinnen met kinderen met een cognitief potentieel.

Tarief

  • Vroegboekprijs: €25,- 
  • Standaardprijs: €30,-

Tot een maand voor de lezing kan je tickets kopen aan vroegboekkorting. Tickets staan om naam. Vergeet de naam van de persoon of de personen die deelnemen niet in te vullen. Indien u tickets voor meerdere personen wil kopen, dan kan je best 2x 1 ticket toevoegen aan het winkelmandje en niet het aantal tickets in je mandje vermeerderen. 

Agenda

14.05.2023 | 19.30 u. 

  • 19.30 u. : Inloop
  • 20.00 u. : Start lezing
  • 21.30 u. : Einde lezing – napraten bij een drankje indien gewenst.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x