16 oktober 2024

Mindsettraining voor scholen - Leuven

Mindsettraining voor scholen - Leuven

Mindsettraining voor scholen - Leuven

Wil je effectieve tools leren om groeimindset aan te leren bij kinderen en jongeren? Dan nodigen we je graag uit voor onze opleiding waarin we verschillende werkvormen en strategieën verkennen om deze waardevolle mindset te bevorderen.

In deze opleiding ligt de focus niet op het theoretische begrip van vaste en groeimindset, maar op de praktische toepassing ervan in de begeleiding van kinderen. Je zult leren hoe je groeimindset op een effectieve manier kunt stimuleren en aanleren aan anderen, waardoor ze veerkrachtiger worden en beter omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

Woensdag 16.10.2024 - Leuven
13.45 u. Onthaal met koffie of thee
14.00 u. Mindsettraining voor kinderen
16.30 u. Einde

Deze module kan ook deel uitmaken van een traject. Je sluit dan aan bij de deelnemers van het traject die al eerder die dag zijn samengekomen. Gelieve dan ook niet vroeger te komen dan het aangegeven uur.


Lesgever

dr. Sabine Sypré, ECHA Specialist, verantwoordelijke opleidingen Hoogbloeier®.

Locatie

De module vindt plaats bij Kop van Kessel-Lo te Leuven.

Kop van Kessel-Lo
Leuvensestraat 18
3010 Leuven


Tarieven

  • Partners Hoogbloeier: 2 credits
  • Vroegboektarief tem 16.08.2024: €130,-  (incl. 21% BTW)
  • Normaaltarief vanaf 17.08.2024: €150,- (incl. 21% BTW)

Inbegrepen in de prijs: opleidingsmodule, handouts, koffie/thee/water. Van deze opleiding wordt een factuur gemaakt. Deelnemers ontvangen na afloop een aanwezigheidsattest.

Inschrijven kan via onderstaande knop. Wil je meer informatie of een afspraak maken, telefoneer dan +32 478 20 69 87 of mail naar opleidingen@hoogbloeier.be.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x