30 april 2025

(Geen) kenmerk van begaafdheid? - Leuven

(Geen) kenmerk van begaafdheid? - Leuven

(Geen) kenmerk van begaafdheid? - Leuven

In andere kennismodules nemen we heel wat modellen van begaafdheid onder de loep, maar dit zegt nog niet hoe we dan begaafde personen kunnen herkennen. Welke kenmerken zijn typisch voor begaafde personen en welke kenmerken komen soms voor, maar zijn niet eenduidig te koppelen aan begaafdheid?

Niet-cognitieve persoonskenmerken zoals perfectionisme, doorzettingsvermogen, behoefte aan autonomie, autoriteit in vraag stellen, creativiteit, humor, enzovoort kunnen bij begaafde personen onderling sterk verschillen. Ze zijn dan ook niet eenduidig te koppelen als kenmerk van begaafdheid.

In deze kennismodule gaan we dieper in een aantal niet-cognitieve persoonskenmerken en bekijken waarom deze vaak worden beschouwd als kenmerken van cognitieve begaafdheid.

Woensdag 30.04.2025 - Leuven
13.45 u. Onthaal met koffie of thee
14.00 u. (Geen) kenmerk van begaafdheid?
16.30 u. Einde

Deze module kan ook deel uitmaken van een traject. Je sluit dan aan bij de deelnemers van het traject die al eerder die dag zijn samengekomen. Gelieve dan ook niet vroeger te komen dan het aangegeven uur.


Lesgever

dr. Sabine Sypré, ECHA Specialist, verantwoordelijke opleidingen Hoogbloeier®.

Locatie

De module vindt plaats bij Kop van Kessel-Lo te Leuven.

Kop van Kessel-Lo
Leuvensestraat 18
3010 Leuven


Tarieven

  • Partners Hoogbloeier: 2 credits
  • Vroegboektarief tem 28.02.2025: €135,-  (incl. 21% BTW)
  • Normaaltarief vanaf 01.03.2025: €155- (incl. 21% BTW)

Inbegrepen in de prijs: opleidingsmodule, handouts, koffie/thee/water. Van deze opleiding wordt een factuur gemaakt. Deelnemers ontvangen na afloop een aanwezigheidsattest.

Inschrijven kan via onderstaande knop. Wil je meer informatie of een afspraak maken, telefoneer dan +32 478 20 69 87 of mail naar opleidingen@hoogbloeier.be.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x