Lillicorn Leerzame avonturen in WooWoo Land

Lillicorn Leerzame avonturen in WooWoo Land

Lillicorn Leerzame avonturen in WooWoo Land


Inspireer de volgende generatie leiders in STEM met interactieve verhalen en 21ste -eeuwse leervaardigheden.

Met een jonge nieuwsgierige heldin met een passie voor de wetenschap die graag zoekt naar creatieve oplossingen op haar vele zoektochten. Het verhaal inspireert kinderen van 4 tot 8 jaar om op avontuur te gaan en verre streken te verkennen, en moedigt hen aan om hun ‘wetenschappelijke intelligentie’ te gebruiken om een reeks leuke, leerzame STEM-activiteiten op te lossen.

Maak kennis met Lilli, een onverschrokken meisje dat graag nieuwe wetenschappelijke experimenten en uitvindingen bedenkt. ’s Nachts in haar dromen verandert ze in Lillicorn, een superheld, waar ze samen met vriendjes, inclusief de lezer, naar verre landen reist en innovatieve oplossingen bedenkt om de boel te redden! De uitdaging deze keer is voor Lillicorn en haar vrienden om 10 STEM-speurtochten op te lossen om haar beste vriendin Lulubeestje te vinden en haar heteluchtballon te helpen repareren!

Het eerste boek in de serie behandelt 12 STEM-kernvaardigheden zoals probleemoplossing, foutopsporing, volgordebepaling, ruimtelijke perceptie, enz., die onderaan elke zoektocht worden aangegeven. Definities van elke STEM-vaardigheid staan in de woordenlijst achter in het boek.

Titel
Lillicorn Leerzame avonturen in WooWoo Land

Merk
QuestFriendz

EAN
9789082994018


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x