Interne vorming partners Hoogbloeier®

Interne vorming partners Hoogbloeier®

Interne vorming partners Hoogbloeier®

Wil je jouw coachingvaardigheden versterken door ervaringen te delen en van elkaar te leren? Ben je op zoek naar praktische tips om jouw waarde te erkennen, efficiënter te werken en gezonde professionele grenzen te stellen? Sluit je dan aan bij onze interne vorming op 22.05!

In deze bijeenkomst, gericht op het optimaliseren van jouw coachingpraktijk, verkennen we belangrijke onderwerpen die jouw praktijk naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe je jouw waardevolle diensten op een passende manier waardeert en leer strategieën om niet verstrikt te raken in onderbetaald werk. We kunnen methoden delen om jouw tarieven te bepalen en hoe je deze professioneel communiceert naar jouw cliënten.

Maar er is meer! We gaan ook bespreken hoe je om kunt gaan met uitdagende situaties, zoals lastige cliënten of ouders, en hoe je kunt voorkomen dat ze na een sessie aan je blijven kleven. We wisselen effectieve communicatietechnieken uit om heldere grenzen te stellen en een professionele afstand te bewaren, terwijl je toch een ondersteunende en betrokken benadering behoudt.

Daarnaast behandelen we de belangrijke vraag: werk ik op basis van zorgbehoefte of met vooraf vastgestelde trajecten? We bespreken de voordelen van beide benaderingen en hoe je ze slim kunt integreren in jouw praktijk.

Heb je nog vragen of wil je specifieke onderwerpen behandelen die hierop gericht zijn en ook aansluiten bij jouw ervaringen en behoeften? Schrijf ze dan op, zodat we ze tijdens deze sessie kunnen bespreken en jou van waardevolle inzichten kunnen voorzien. Jouw input is essentieel om ervoor te zorgen dat deze vorming maximaal aansluit bij wat jij nodig hebt om jouw coachingpraktijk te versterken en te laten gedijen.

Kortom, deze interne vorming biedt jullie de tools en inzichten die nodig zijn om jullie coachingpraktijk te laten groeien. Meld je vandaag nog aan en zet de volgende stap naar een succesvolle en rendabele praktijk! 

Woensdag 22.05.2024 | 09.00 - 12.00 u.
Het Predikheren, Mechelen

Enkel voor partners (full & light) van het Hoogbloeier® partnernetwerk

Deze interne vorming vindt plaats in Het Predikheren te Mechelen.

Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen


Tarieven

  • Partner Hoogbloeier®: 1 credit

Inschrijven kan met het formulier hiernaast (scroll terug naar boven).
Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Bjorn Zwakhoven via +32 468 09 66 44 of mail naar partnernetwerk@hoogbloeier.be.


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x