12 augustus 2024

REBOOST! 5-daagse

REBOOST! 5-daagse

REBOOST! 5-daagse

De adolescentieperiode is een periode waarin jongeren bewust en onbewust op zoek zijn naar zichzelf: wie ben ik? wie wil ik zijn? hoe zien anderen mij? waar hoor ik bij? waar wil ik bijhoren?... zijn vragen die erg diep (kunnen) gaan en horen bij een gezonde ontwikkeling van identiteit en zelfbeeld. 

Opdat deze ontwikkeling evenwichtig zou verlopen is het belangrijk dat jongeren in contact komen met 'peers'. Peers zijn zogenaamde gelijkgestemden, waarbij men (h)erkenning vindt, waarmee men zich kan identificeren, waaraan men zich kan spiegelen. Meer- en hoogbegaafde jongeren vinden die ontwikkelingsgelijken niet altijd even makkelijk in hun directe omgeving waardoor ze soms het gevoel krijgen 'anders' te zijn, 'raar' te zijn, niet ergens 'echt' bij te horen etc. wat een evenwichtige ontwikkeling van hun zelfbeeld kan hinderen. 

Ga JIJ mee op REBOOST!-zomerkamp? 

Wil je graag met andere jongeren op avontuur vertrekken? Zin om je eigen sterke kanten en die van anderen te ontdekken? Wil je jouw weg vinden om je doel te bereiken en eerste stappen in die richting zetten? Wil je graag met meer zelfvertrouwen in het leven staan en de kracht en moed vinden om jouw eigen pad te bewandelen? Samen met anderen (sportieve) uitdagingen aangaan én vooral ook héél véél FUN hebben?

Is het antwoord op bovenstaande vragen een overtuigend ‘JA’, dan zijn onze zomerkampen écht iets voor jou!

Doelgroep

Voor jongeren uit het 1ste tem 5de jaar secundair onderwijs

Praktisch

12.08 - 16.08.2024 | 09.00 - 16.00 u. 

Het REBOOST! pakket bestaat uit volgende elementen:

  • online intake;
  • individuele - en groepscoachingsessies door twee ervaren coaches;
  • avontuurlijke activiteiten zoals touwenparcours, sup, Highland games, escape room, vlottenbouw etc. In de REBOOST!-vijfdaagse is eveneens een avondactiviteit (yoga) en één overnachting inbegrepen (van 15 op 16/8).
  • een terugkomdag voor alle REBOOST!- deelnemers & hun ouders.

Locatie

De Portier  | Kapellekesbaan 6, 9300 Aalst

Inschrijven kan via deze link

Organisatoren

Els Van Schepdael (Dag-licht) i.s.m. Liesbet De Wit


" REBOOST! is een kamp waar je superleuke activiteiten doet, meer zelfvertrouwen opdoet en  levenwijsheid krijgt. Je leert wat je talenten zijn en hoe je deze kan inzetten om je doelen te bereiken." (E., 14 jaar)

"Het is een kamp waarbij je jezelf beter leert kennen en meer zelfvertrouwen krijgt terwijl je ook nog eens leuke vrienden ontmoet."

"Keitof kamp waar je iedereen vertrouwt en fantastische activiteiten doet!"


"Een kamp waar je anderen ontdekt die net zoals jou zijn."


Heb je interesse? Reserveer dan snel jouw plaatsje Heb je toch wat vragen/is er nog enige twijfel of dit wel iets voor jou is, stuur dan gerust een mailtje naar els@dag-licht.be of bel 0478/402802 Wij kunnen amper wachten tot het zomer wordt! En jij!? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x