1 april 2024

Toolbox executieve vaardigheden - Externe plusklas DiscoverYourUniverse & Galileo

Toolbox executieve vaardigheden - Externe plusklas DiscoverYourUniverse & Galileo

Toolbox executieve vaardigheden - Externe plusklas DiscoverYourUniverse & Galileo

De cognitieve mogelijkheden van kinderen en jongeren kunnen zich pas verder ontplooien wanneer ze ook de kracht in zichzelf ontdekken en ontwikkelen.

Dit kan door in te zetten op psycho-educatie en training die expliciet aandacht besteedt aan onze persoonlijke krachtbronnen: executieve vaardigheden, groeimindset, emotieregulatie, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden.

Bij DiscoverYourUniverse gaan we verder aan de slag met uitdagende onderwijsvormen zodat onze 'ruimte-reizigers' deze vaardigheden kunnen uitproberen en verder ontwikkelen.

Ingerukt, Mars! - Voor EVAA-nauten van 10 tot 12 jaar

Hoe en wanneer geraken we op Mars en waarmee moeten we rekening houden? Wat zijn de voor- en de nadelen van het leven op een andere planeet en waarom reizen we niet naar Venus of Pluto? Een missie naar onbekend gebied ver buiten je comfortzone: inspannend en uitdagend, leerrijk en versterkend voor EVAA-nauten van 10 tot 12 jaar.

Wat heb jij in je Mars? Welke executieve vaardigheden kan jij succesvol inzetten? En welke wil je verder exploreren? Alle EVAA komen aan bod en we zoeken uit hoe jij jezelf nog verder kan ontplooien via uitgezochte spellen en op maat gemaakt werkmateriaal.

Doelgroep

Lagere schoolkinderen uit de 3de graad (5de en 6de jaar)

Organisatoren

Veerle Cool, MOre coaching i.s.m. Marlies Tierens. 

Data

9 sessies van telkens 90 min.

Start zodra er 3 kandidaat-reizigers zijn. We zijn dus niet gebonden aan vaste instapmomenten en zoeken samen de meest geschikte dag uit: di, do of vrij | 10.30 - 12.00 u of 14.00 - 15.30 u.

Tarief

€540,-

Inbegrepen: intensieve en individuele begeleiding mét de meerwaarde van ontwikkelingsgelijken, lesmateriaal, schriftelijke feedback met persoonlijke tips aan het einde van het traject, een visietekst met de doelen waaraan gewerkt wordt voor de school en een nabespreking van 30 minuten met ouders en kinderen aansluitend op de laatste sessie.

Locatie

De sessies zullen plaatsvinden bij MOre coaching in Buggenhout.

MOre coaching
Kerkstraat 26
9255 Buggenhoutkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x