16 maart 2024

Inspirerende ontbijtsessie - Gent

Inspirerende ontbijtsessie - Gent

Inspirerende ontbijtsessie - Gent

Onze Dag van Hoogbegaafdheid begint met een intieme ontbijtsessie, met niemand minder dan kersvers doctor in de psychologie en oprichter van Hoogbloeier, Sabine Sypré. Heb je altijd al een prangende vraag willen stellen aan Sabine, maar kwam het er nog niet van om een afspraak te regelen? Dit is jouw kans! Tijdens een gezellig ontbijt kun je samen met anderen al jouw vragen stellen.

Zaterdag 16.03.20 | Bedrijvencentrum De Punt
08.30 u. Ontbijtsessie met koffie, thee en ontbijtkoeken
09.45 u. Einde


Programma

Benieuwd naar algemene inzichten over hoogbegaafdheid? Geïnteresseerd in Sabines kijk op de evolutie van begaafdheidscoaching? Of wil je haar gedachten horen over specifieke kenmerken van begaafdheid, testen, of zelfs een vraag waarop ze zich niet kan voorbereiden? Laat je vraag vrijuit op ons los! We koesteren spontane vragen en antwoorden, allemaal vergezeld van heerlijke koffie, thee en smakelijke koffiekoeken. Dit wordt een ochtend vol inspiratie en verhelderende conversaties.


Locatie

De ontbijtsessie vindt plaats in het Bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge.

Bedrijvencentrum De Punt
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge


Tarieven

€15,- p.p. incl. btw

Inschrijven kan via onderstaande link. Wil je meer informatie of een afspraak maken, telefoneer dan +32 478 20 69 87 of mail naar opleidingen@hoogbloeier.be.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x