30 oktober 2023

Toolbox executieve vaardigheden - Externe plusklas DiscoverYourUniverse & Galileo

Toolbox executieve vaardigheden - Externe plusklas DiscoverYourUniverse & Galileo

Toolbox executieve vaardigheden - Externe plusklas DiscoverYourUniverse & Galileo

De cognitieve mogelijkheden van kinderen en jongeren kunnen zich pas verder ontplooien wanneer ze ook de kracht in zichzelf ontdekken en ontwikkelen.

Dit kan door in te zetten op psycho-educatie en training die expliciet aandacht besteedt aan onze persoonlijke krachtbronnen: executieve vaardigheden, groeimindset, emotieregulatie, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden.

Bij DiscoverYourUniverse gaan we verder aan de slag met uitdagende onderwijsvormen zodat onze 'ruimte-reizigers' deze vaardigheden kunnen uitproberen en verder ontwikkelen.

Hoe ontstond het leven op aarde ? - Voor EVAA-nauten van 8 tot 10 jaar

Van de eerste bacteriën, de ijstijden en vulkanen tot de eerste landdieren, hun uitsterven en overleven … Een tijdreis naar de geboorte van onze planeet en haar bewoners.

Een ontdekkingsreis voor EVAA-nauten naar onbekend gebied, uitdagend, leerrijk en versterkend: een work-out voor jouw belangrijke executieve vaardigheden via uitgezochte spellen en werkmateriaal.

Doelgroep

Lagere schoolkinderen uit de 2de graad (3de en 4de jaar)

Organisatoren

Veerle Cool, MOre coaching i.s.m. Marlies Tierens. 

Data

9 sessies van telkens 75 min.

Start zodra er 3 kandidaat-reizigers zijn. We zijn dus niet gebonden aan vaste instapmomenten en zoeken samen de meest geschikte dag uit: di, do of vrij | 10.30 u. - 11.45 uur of 14.15 u. - 15.30 u.

Locatie

De sessies zullen plaatsvinden bij MOre coaching in Buggenhout.

MOre coaching
Kerkstraat 26
9255 Buggenhoutkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x