home

2016

 

Wil je een manier ontdekken om je reguliere leerstof te upgraden naar leerstof voor hoogbegaafde kinderen?


Schrijf je hiernaast in en ontvang een GRATIS e-book!

Een hoogbegaafde is een snelle en slimme denker, die complexe zaken aankan. Autonoom, nieuwsgierig en gedreven van aard. Een sensitief en emotioneel mens, intens levend. Hij of zij schept plezier in creëren.

Ouders.html
Help! Mijn kind is hoogbegaafd!Ouders.html
Ouders.html
Heb je een vraag?
Mail mij!mailto:info@hoogbloeier.be?subject=Contact%20via%20site%20Hoogbloeier

Vrijblijvend advies en tips?

Herken je jezelf in deze éne zin? Of herken je anderen, je kinderen, een vriend of je partner? En loop je zelf of één van je kinderen tegen een aantal problemen aan?

Sabine Sypré

Hoofdzetel:

Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

tel. 0(032) 478 20 69 87

info@hoogbloeier.be

Hoogbloeier is een adviesbureau voor hoogbegaafdheid, opgericht door Sabine Sypré, ECHA Specialist in Gifted Education (Radbouduniversiteit Nijmegen) en zelf mama van vier hoogbegaafde kinderen.

Naast het organiseren van thema-avonden voor ouders van hoogbegaafde kinderen, kan je bij mij ook terecht voor je kinderen (uitstappen en buitenschoolse plusgroep), voor informeren (thema-avonden en lezingen), voor remediëren (aanpakken van automatiseringsproblemen en onderpresteren)  of  voor  adviseren  (signaleren   van   hoogbegaafdheid  met  handelingsplan  en

Disclaimer

Contactgegevens

Adviesbureau voor hoogbegaafdheid

Heb je als ouder of onderwijzer ook te maken met hoogbegaafde kinderen?

  1. weet je niet zo goed wat dit inhoudt,

  2. heb je het gevoel dat je wel wat opvoedingstips kan gebruiken,

  3. weet je als leerkracht niet waar te vragen om advies...

  1. En blijf zo op de hoogte van nieuwe artikelen, activiteiten en diensten.

  1. Als extraatje, maar dan vooral voor de professionelen onder jullie, krijg je een echt werkdocument cadeau: ‘Bloom als verrijkingsmethode’!

De inhoud van deze site is door Sabine Sypré, eigenaar van Hoogbloeier, met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hoogbloeier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Hoogbloeier is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van gekoppelde bestanden of websites waarnaar wordt verwezen.

Copyright © 2010 Hoogbloeier, Gent - Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur: info@hoogbloeier.be. Online delen mag mits vermelding van auteur en link naar de desbetreffende pagina.

Scholen.html
Hulp nodig op jouw school?Scholen.html

Of ben je leerkracht en word je regelmatig geconfronteerd met een kind dat net iets slimmer en ook iets anders is dan de rest van de klas?

Zowel expert als ervaringsdeskundige…

BlogBlog/Blog.html

Sites voor de kinderen, info voor jou?

NieuwsNieuws/Nieuws.html
AgendaAgenda.html
Thema’sThemas/Themas.html

Heel wat activiteiten voor jullie!

Over hoogbegaafd. Met opvoedingstips!

BoekenThemas/Themas.html

Zowel voor ouders als professionelen…

Volg Hoogbloeier op facebook:

Of op Twitter:

individueel advies omtrent de opvoeding van hoogbegaafde kinderen of onderwijsaanpassingen in school).

Scholen kunnen bij mij terecht voor individuele leerlingen (signaleren van hoogbegaafdheid, begeleiden van onderpresterende leerlingen of aanpakken van automatiseringsproblemen). Maar vooral kunnen scholen mij ook vragen voor opleidingen in diverse modules rond aangepast onderwijs, een zorgbeleid uitwerken of het opzetten van een kangoeroewerking.

Je vindt mij ook op:

© Delphi-model, red. Kooijman - van Thiel, 2007

  1. Laat in het onderstaande formulier je naam en email-adres achter en tot welke doelgroep je hoort en klik op ‘Ja, schrijf mij in!’

Namen en adressen van onze medewerkers vind je bij ons team.

Je kan hen rechtstreeks contacteren via mail of telefoon.

Contactgegevens medewerkers